Til toppen

Konnektorer/adaptere

Flomatik har siden 1985 representert Cabelcon Danmark. (Nå Corning Cabelcon).
Dette lange samarbeidet har ført til at vi i dag er en meget annerkjent distributør i Norge for høy-kvalitets konnektorer. Vi har lagt et stort utvalg av våre konnektortyper i denne web-shop'en, men ikke hele produktutvalget/varianter på ca 3000. Skulle du ikke finne det du leter etter så vennligst ta kontakt med oss.

Siden etableringen i 1983 har Corning Cabelcon vært den raskest voksende koaksial konnektor produsenten i Europa. I dag er Corning Cabelcon Europas største leverandør av høy-kvalitets koaksial konnektorer og tilbehør for CATV. I tillegg er Premium Quality 50 ohm konnektorer for Mobile Cellular Systems som GSM og UMTS en viktig og raskt voksende del av virksomheten.

Corning gruppen med Corning Cabelcon og Corning Gilbert Inc., er i dag den største produsenten av konnektorer for CATV i verden

Cornings sterk base med mer enn 20.000 ansatte over hele verden gjør at Corning Cabelcon har store muligheter til å dele intern kunnskap og dermed utvikle nye produkter samt utvide kapasiteten som svar på den sterke etterspørselen etter sine produkter. Corning Inc., feiret sitt 150-årsjubileum i 2001.

Bestill Cabelcons 2017 katalog ved å sende mail til: salg@teleste.com