Til toppen

Om Teleste Norge

Teleste Norge er en velkjent leverandør av komponenter for bredbåndsnett i Norge. I tillegg til Telestes egne produkter leverer vi i dag alle typer komponenter for bredbåndsnett, både innen fiberoptiske og koaksialbaserte nett, samt måleinstrumenter og verktøy for alle typer nett.

Teleste foretar også utvikling og produksjon av kundebaserte produktidéer. Vi arrangerer i tillegg en rekke tekniske kurs til våre kunder ved vårt kontor i Porsgrunn i Innovasjonsbyen Siva på Herøya. Der har vi også et test- og reparasjonsverksted med hovedoppgaver i kvalitetstesting av produkter og reparasjon av bredbåndselektronikk.

Teleste Norge er en del av Teleste Corporation (www.teleste.com) som er en ledende europeisk produsent og leverandør av løsninger og relaterte tjenester til bredbåndsnett, videoovervåking og informasjonsdeling.

Mange års erfaring innen fagområdet, dyktige medarbeidere samt integreringen i Teleste Corporation har ført til at Teleste Norge AS i dag en ledende leverandør og konsulent på det norske marked.

 

Før 1. juli 2017 het Teleste Norge Flomatik AS.